Snakk, jeg ønsket å forgrene ut og dekke urtemedisin, et tema som jeg er interessert i, men er ikke en ekspert på noen måte. healing vanlige klager med vanlige urter og planter er noe mennesker har gjort siden lenge før vi var mennesker – selv de store apene har blitt sett selvmedisinere med planter, og vi divergerte fra dem mer enn 6 millioner år siden.

For å presentere dette emnet, snakker jeg med min venn Rebecca Altman, en herbalist som driver King’s Road Apothecary. Rebecca er en jordnær herbalist hvis ulike potions og salver og tinkturer faktisk fungerer for vanlige plager; Vi er ikke «løvetann kan kurere kreft» publikum. Vi er interessert i å hjelpe deg med å ta litt kontroll over din egen helse med planter som vokser rundt deg.

Jeg håper du liker denne introduksjonen til urte healing så mye som vi likte å bringe den til deg!

Her er noen lenker for mer informasjon om denne ukens episode:

Rebeccas cottonwood salve for såre føtter og ledd. Hvordan lage cottonwood salve, fra min venn Butter i Colorado.
Rebeccas stykke om å jobbe med California poppy.
Dette er USDA-databasen du kan bruke til å finne planter i nærheten av der du bor. Bruk søkefunksjonen øverst til venstre.
Min artikkel om California kaffebær, med instruksjoner om å lage kaffe. Og et annet stykke på å lage cikoriekaffe fra bunnen av med løvetann eller cikorierot.
Hvordan lage din egen elderbær sirup, og hvordan å lage din egen elderberry likør.
Hvis du vil ha en jævla god oppskrift på rosebladis – den ultimate tingen å servere din kjære – er det en oppskrift i min første bok, Hunt, Gather, Cook: Finding the Forgotten Feast.
Til slutt, her er de tre west coast urte medisin bøker vi anbefaler, alle av Michael Moore. Medisinske planter i Stillehavet Vest, Medisinske planter i ørkenen og Canyon West, og medisinske planter i fjell vest. Hvis du ikke er i Vesten, anbefaler jeg Rosemary Gladstars medisinske urter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.