Det er vår her i NorCal, og jeg skammer meg ikke over å si det. Jeg har drevet Hunter Angler Gardener Cook i mer enn åtte år, og i all denne tiden har jeg følt meg veldig klar over at våren min her i Sacramento kommer uker eller måneder før den bryter der de fleste av dere som leser dette. Så i alle disse årene har jeg i stor grad holdt av å snakke om våren min i deference. Men i år føltes jaktsesongen så lang, jeg måtte ut i det grønne – og jeg følte meg så rørt av min lille foraging tur at jeg kom hjem og spilte inn denne ukens podcast alt i ett ta.

Denne ukens episode handler om tidlig vår foraging. Leter du etter de første greenene, de tidligste vårsopp, den slags ting. Men det handler egentlig om å omfavne overgangen. Jeg tilbringer måneder og måneder jage Guds skapninger fra Labor Day til slutten av januar, og når det hele slutter jeg finner meg selv lengsel etter grønt. Og det er bare den overt, mekanistiske måten jeg klør meg i kløen på. Det jeg egentlig snakker om er å omfavne alle former for overgang – i jobber, relasjoner, faser av livet ditt.

Her er noen blogginnlegg som du kan lese for å få mer informasjon om denne ukens episode:

Foraging for tidlig vår ville greener, som løvetann, vill salater og chicories.
Hvordan identifisere og høste miner salat, Vestens gave til salat greener.
Identifisere potensielt skremmende Amanita vernicoccora, som ikke er for nybegynnere …
Hvordan høste og behandle stikkende brennesler, vårens supermat.
Det burde få deg i gang. Nyt denne ukens podcast, og som alltid, hvis du liker det, vennligst abonner og legg igjen en anmeldelse. Det hjelper meg mye. takk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.