Hei der! I denne episoden av Hunt Gather Talk-podcasten tar jeg med en gjest – min venn Joe Keough fra Ohio – for å snakke om noe i nærheten og kjært for oss begge: eksotiske proteiner.

Joe og jeg møttes for flere år siden på nettet, og vi sementerte vennskapet vårt for å jage ekorn og snakke om vår kjærlighet til de uelskede. Joe er en fangstmann, og har noen ganger FedEx’d meg rariteter som muskrats, bever, og vår felles venn Dr. Norm selv sendt meg en snapping skilpadde. Vi spiser begge rutinemessig utenfor allfarvei, og vi snakker om noen av disse uelskede dyrene i denne timelange episoden: Hvordan fange dem, behandle og spise dem. I mange tilfeller trenger du litt spesiell kunnskap for å få disse gnagerne til å smake godt, og vi gjør vårt beste for å gi det.

Her er noen linker til temaene vi snakker om i dagens podcast:

En oppskrift på kreolsk turtle suppe, med historien om en merkelig pakke i posten …
Gigging frosker i California, og en oppskrift på fransk Fried Frog Legs
Hvordan rengjøre en frosk
Hvordan lage mat og håndtere javelina
Meksikansk barbacoa, den aller beste tingen å gjøre når du har bever hindquarters
Joe og jeg elsker å spise duer. Her er en hel haug med dueoppskrifter.
De fleste som leser dette, tenker ikke på bjørner som et eksotisk protein, men mange mennesker i Nord-Amerika gjør det absolutt. Her er et essay om spising av svarte bjørner sammen med en oppskrift på sibirske pelmeni dumplings, en tradisjonell russisk rett laget med brunbjørn kjøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.