En dommer på onsdag 17 februar, enige om å sette kausjon på $ 1 million for en Solana Beach kvinne anklaget for å drepe sin tidligere stefar, som var en av grunnleggerne av utdanning og forskning nonprofit Butterfly Farms i Encinitas.
Jade Sasha Janks, 37, er siktet for drap på Thomas Merriman, som ble funnet død første nyttårsdag, og en påstand om at drapet var overlagt, ifølge klagen påtalemyndigheten har arkivert i saken.

Janks, som har en oppstart interiørdesign virksomhet, hadde blitt fengslet uten kausjon siden hun ble arrestert 2.

Vista Superior Court dommer avtalt onsdag 17 februar, å sette kausjon på $ 1 million – hennes advokat hadde bedt om en cap på $ 500.000, og bemerket at hun hadde ingen kriminell rekord, og at 60 personer hadde gitt karakter referanser i form av brev til retten.

Få detaljer har blitt utgitt om hva som kan ha skjedd og hvordan Merriman døde. I retten la visestatsadvokat Teresa Pham til lite ny informasjon, men sa at Merriman nettopp hadde blitt løslatt fra et sykehus og var et «sårbart offer». Hun sa også at Janks, som stedatter, hadde vært i en «tillitsposisjon».

Hvis Janks legger ut kausjon, beordret dommeren også at hun skulle utstyres med en GPS-anklet og overgi passet sitt.

Ifølge den kriminelle klagen, myndighetene tror Merriman døde på 31 desember i sitt hjem på Nardo Avenue, utenfor Lomas Santa Fe Drive vest for Interstate 5. Myndighetene fant liket hans der dagen etter at noen ba sheriffens avdeling om å sjekke hans velferd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.