Jeg har aldri tatt noen av dyrene jeg har jaktet på en slakter. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. og b) den første fyren jeg noensinne jaktet hjort med var min venn Tim Huber, og han ville ikke tenke to ganger om å slakte sin egen hjort, selv på et hotellrom. Og ja, vi gjorde det faktisk en gang i Choteau, Montana (og ja, vi ryddet opp etterpå).

Å slakte for meg er terapeutisk, noe som kan høres rart ut for folk som aldri har gjort det.

Men å bryte ned dyr jeg har jaktet på er, for meg, som å åpne en julegave. Hvert kutt får meg til å tenke på hva slags måltid jeg kan gjøre med det. Steker, biffer, shanks, selv trim og lapskaus kjøtt og slakteavfall. Knivene mine blir en forlengelse av hånden min, raskt som lyn. Og på slutten av det hele kommer tid for pølse og salami, en like tilfredsstillende prosess.

Jeg blir spurt mye om slakterverktøyene jeg bruker til alt dette. Vel, her er hva jeg har lært gjennom årene. Husk at dette er det som fungerer for meg. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde.

(Husk dette innlegget er for store spillet. Jeg har instruksjoner om Hvordan bryte ned et spill Bird her.)

I FELTET

Jeg kommer ikke til å gå inn i våpen og ammunisjon her, men for posten skyter jeg en Sako bolt handling i 0,270 og kjøre Nosler trofé klasse kobber ammunisjon gjennom den.

Ok, du har en hjort eller gris eller hva på bakken: Nå hva slakter verktøy vil du trenger?

Jeg liker en god kniv med magekrok for å få ting i gang. Ikke strengt nødvendig, men jeg liker måten en gut krok pakker ut en paunch raskt. For dette bruker jeg et Outdoor Edge-verktøyknivsett. Jeg liker at den har en fin stor kniv, en skinning kniv (som dulls fort, skjønt) og en beinsag inkludert. En bedre skinning kniv er imidlertid Havalon – dette er skalpellkniven med engangsblader. Beste skinning kniv noensinne. Det eneste du trenger å være forsiktig med er å forstå hvor skarp denne tingen egentlig er. Jeg har kuttet meg to ganger med en Havalon og knapt visste det, en gang hele veien til knoken min. Men jeg hadde tillatt meg å bli distrahert når det skjedde. Hold øye med ballen, og du vil bli overrasket over hvor lett ting går med denne kniven.

Jeg bruker sjelden gambrels, men de kan være nyttige hvis du har store trær rundt. Jeg vanligvis hud den ene siden av et dyr, deretter snu den ved hjelp av huden som en matte for den andre siden. Fungerer fint og er flott i gressletter, hvor det ikke er trær. Men mange foretrekker å heise et dyr opp på gambrels.

Du vil også pakke i en spillpose. Den typen jeg nettopp knyttet til er den jeg liker: Det er ekte cheesecloth, ikke de billige tingene som lar fluer inn. Vanlige forseglede plastposer er praktiske for hjerte, lever og nyrer. Zip bånd er en god idé for å feste koden, selv om rester vri bånd fra et brød fungerer godt, også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.