I denne episoden av Hunt Gather Talk snakker jeg om øl. Og ikke bare noe øl. Ville øl.

Det begrepet kan bety to ting: Øl gjæret med vill gjær i stedet for introdusert ølgjær, og øl som bruker ville, foragede ingredienser. Bitter, aromatiske urter som et alternativ til humle. Helvete, vill hopp hvis det vokser nær deg. Kanskje det legger stekt løvetann eller cikoria rot til en portier eller stout. Eller en vill frukt lambic eller saison. Prøv deg på å lage en lokal versjon av de gamle gruit urter som ble brukt i øl før dominans av humle. (Mer om det i neste HAGC innlegg)

Denne uken rick Sellers, tidligere av Auburn Alehouse blir med meg i samtalen. Rick har vært profesjonell brygger, bareier, beertender og nasjonalt kjent ølforfatter. Han er den virkelige avtalen når det gjelder å vite hvordan suds er laget.

Vi snakker alt om villskap i øl, om fremveksten av humle som øl primære urte additiv, og vi brainstorm om hvordan du kan introdusere naturen i din egen brygging. Dette er ikke en how-to podcast, det er mer en idé starter. Jeg har til hensikt å snakke mer om øl og brygging etter hvert som tiden går, så følg med.

Vi har gjort mange referanser i timens samtale, og følgende koblinger vil hjelpe deg hvis du vil ha mer informasjon:

Vi refererer til flere gode bøker, som starter med Pascal Baudar’s The New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir, deretter Stephen Harrod Buhner’s Sacred and Herbal Healing Beers: The Secrets of Ancient Fermentation, Bitters: A Spirited History of a Classic Cure-All, with Cocktails, Recipes, and Formulas by Brad Parsons, and The Drunken Botanist by Amy Stewart.
Jeg tok opp ideen om å legge stekt California kaffebærfrø til en portier eller stout; Kentucky kaffebær ville også fungere. Hvis du ønsker å forage for California kaffebær, her er min artikkel som vil hjelpe deg å gjøre det.
Jeg lager en vill ingefær saison øl. Vill ingefær er en kontroversiell ingredienser, og her er min forskning på emnet.
Nyt denne ukens podcast, og som alltid, hvis du liker det, vennligst abonner og legg igjen en anmeldelse. Det hjelper meg mye. takk!

Legg igjen en kommentar